Undersøgelse for CO₂

AGX Nordic kan måle mængden af CO₂ i enkeltlokaler og hele bygninger, afhængigt af dit behov. Det kan hjælpe dig til at undgå et dårligt indeklima, uanset det er i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Et dårligt indeklima kan nemlig påvirke vores helbred negativt. Det kan være lige fra ubehag og mindre gener til alvorlige sygdomme som hjerte-kar-sygdomme og kræft, især i luftvejene.

Få undersøgt indeklimaet for CO₂

Indeklimaet menes at spille en rolle i forhold til bl.a. allergier og astma, som er problemer som hver femte dansker døjer med. Ligeledes kan lungesygdommen KOL forværres af et for dårligt indeklima.

Også på arbejdspladsen giver et optimalt indeklima flere fordele. Det kan således hjælpe med at forbedre indlæringsevnen, løfte koncentrationsniveauet og reducere fravær.

Et besøg af en bygningsingeniør med speciale i indeklima koster fra 3.200 kroner (plus evt. kørsel). Prisen omfatter elektronisk øjebliksmåling af CO₂, t-VOC, relativ luftfugtighed og rumtemperatur.

Ca. 14 dage efter undersøgelsen modtager du et skriftligt resultat. Resultatet sendes normalt via e-mail.

Det kan vi hjælpe med

  • Gennemgang af bygningen
  • Kortlægning og vurdering af CO₂-koncentrationer i bygningen. Måleperioden kan tage fra mindre end én time til at foregå over flere uger
  • Skriftlig rapport med resultat af undersøgelsen (modtages via e-mail ca. 14 dage efter undersøgelsen)
  • Rådgivning i forhold til arbejdsmiljølovgivning og -anbefalinger
  • Rådgivning om afhjælpning af forhøjede CO₂-koncentrationer. Bl.a. har vi stor ekspertise indenfor luftskifte og ventilation

Når vi skal fastslå mængden af CO₂ i indeklimaet benytter vi ét eller flere elektroniske måleapparater. Vi benytter naturligvis udelukkende anerkendte og gennemprøvede måleapparater.

Skriv til os

Ring til os