Privatlivspolitik

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle typer af information, der på en eller anden måde kan henføres til dig. På AGX.dk og tilhørende undersider indsamler og behandler vi typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din browser og dit IP-nummer.

Sikkerhed
Vi har såvel teknisk som organisatorisk sikret os, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt slettes, offentliggøres, mistes, forringes eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller på anden måde behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger samt at kunne levere tjenester, du selv har bedt om. Desuden bruger vi oplysningerne til at forbedre vores tjenester og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne gemmes ikke længere end lovgivningen tillader, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af oplysningernes art og baggrunden for opbevaring. Derfor kan vi ikke angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver eller videresælger på ingen måde de oplysninger, du har afgivet via AGX.dk og tilhørende undersider, til tredjeparter.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden altid gøre indsigelse mod, at vi anvender disse oplysninger.

Du har mulighed for at tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: info@agx.dk. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du tage kontakt til Datatilsynet.

Skriv til os

Ring til os