Fagopgave

Vi udfører alt inden for beton, sokkelreparationer, sætningsskader, facader, renovering af tag samt ombygning, renovering og tilbygning. Læs mere omkring vores fagopgaver her.

Betonreparation eller nyt betongulv? AGX Byg klarer alle betonopgaver

AGX Byg kan tilbyde alle former for betonarbejde. Uanset det gælder støbning af fundamenter eller etablering af beton- gulve, vægge og etageadskillelser.

Ligeledes hjælper vi også gerne med mindre opgaver. F.eks. reparation af kældergulve og sokler eller etablering af trapper og mure.

Sætningsskader

Sætningsskader er dybe, gennemgående revner i fundament, gulve og murværk. Det skyldes bevægelser og manglende bæreevne i jorden under bygningen. Blandt de mest almindelige årsager er:

  • Fjernelse af større træer
  • Grundvandssænkning
  • Rystelser i undergrunden
  • Udgravninger tæt på bygningen
  • Udvaskning af jorden under bygningen

Det er vigtigt, at sætningsskader udbedres straks, så der ikke kommer følgeskader som f.eks. vandindtrængning og problemer med fugt. Hvis fugt siver ind i bærende konstruktioner, bliver de nemlig svækkede og nedbrydning vil gå endnu hurtigere.

Skal facaden renoveres, pudses eller males? AGX Byg kan hjælpe!

Efter en renovering, pudsning eller et nyt lag maling vil en facade gøre et langt bedre indtryk og dermed øge værdien. Desuden får du fjernet eventuelle skader, der kan forværres af regn og frost samt murbier.

En renovering af facaden kan tilmed give en mere energivenlig bygning. Det betyder, at der årligt vil kunne spares på varmeregningen.

Ombygning, renovering og tilbygning

AGX Byg kan hjælpe med alle former for ombygninger, renoveringer og tilbygninger – som fag-, hoved- og totalentreprise. Vi har således allerede hjulpet det offentlige, private og virksomheder på Sjælland med en bred vifte af denne type opgaver.

Har du planer om et mindre eller større, privat byggeri, hjælper vi gerne med en stærk rådgivende rolle, hvor vi står til rådighed gennem hele processen. Lige fra første tegning til sidste lag maling og slutrengøring.

Skriv til os

Ring til os