AGX tilbyder murerarbejde af høj kvalitet

Professionel murer

AGX tilbyder murerarbejde af høj kvalitet. Hos os er murerarbejde er ikke bare murerarbejde! Det skal stå snorlige, så vi kan skille os ud fra vores konkurrenter.

Udgangspunkt i stolte håndværkstraditioner

Vores murere er ærekære, og vi lover murerarbejde udført med udgangspunkt i stolte håndværkstraditioner.

Uanset om du har en mindre eller større mureropgave, kan vores murere hjælpe. Og vi servicerer både virksomheder, institutioner, industri og private.

Vi er ikke nået dertil, hvor vi er, hvis ikke det var for vores mange tilfredse kunder. Derfor er vores mureres primære mission at levere kvalitetsarbejde til alle vores kunder – store som små.

Hvis du har brug for en murer, har vi uddannelsen, erfaringen og værktøjet til at udføre arbejdet

Alle typer murerarbejde

Hvis du har brug for en murer, har vi uddannelsen, erfaringen og værktøjet til at udføre arbejdet.

Vi udfører alle typer murerarbejde som f.eks. flisearbejde, badeværelser og totalrenoveringer.

Og har du et projekt, der rækker lidt ud over normen, tager vi med glæde udfordringen.

Vi sørger for at forventningsafstemme

Inden vi indgår en aftale med dig, sørger vi for at forventningsafstemme. Vi rådgiver dig grundigt, helt ned i detaljen, så du er klædt på til at træffe de rette beslutninger. Med dette udgangspunkt er begge parter ordentligt orienteret i henhold til dine behov og forventninger. Og du kan være sikker på et resultat, der lever 100% op til dine ønsker.

Vores murere er ærekære og detaljeorienterede, og de er stolte af at levere kvalitetsarbejde

Erfarne og dygtige murere

For os er det vigtigt, at vores murere er tilfredse med deres arbejdsbetingelser. Derfor gør vi vores yderste for at sikre gode arbejdsforhold, og vi er selektive, når vi vælger medarbejdere.

Vores murere er ærekære og detaljeorienterede, og de er stolte af at levere kvalitetsarbejde. Vi efteruddanner løbende vores murere, og vi holder os naturligvis opdateret indenfor nyeste tilgængelige teknikker og muligheder.

Totalentrepriser

Har du et større projekt, hvor koordinering er en væsentlig faktor, hjælper vi gerne.

Vi tilbyder totalentrepriser, hvor vi sørger for, at projektet bliver tilrettelagt, udført og styret fra start til slut. Så kan du læne dig tilbage, lade fagfolk overtage opgaven og slippe tøjlerne.

Kvalitetsmaterialer og rimelige priser

Gode materialer er en forudsætning for murerarbejde af høj kvalitet. I vores arbejde anvender vi udelukkende materialer af høj kvalitet. Derfor kan du være sikker på et resultat, du kan være glad for i årevis.

Du kan tillige regne med, at vi overholder de aftalte betingelser, og at du får kvalitetsarbejde til rimelige priser.

Skriv til os

Ring til os