Oversvømmelse kan forårsage betydelige skader og påvirke værdien af din ejendom

Har du oversvømmelse?

Har du allerede oversvømmelse eller er du bekymret for oversvømmelser i dit hjem? Uanset om det er i kælderen, i indkørslen eller i haven, kan oversvømmelse forårsage betydelige skader og påvirke værdien af din ejendom. Det er afgørende at forstå risiciene og træffe forholdsregler for at minimere skaderne.

Begræns skaden

Det første du skal gøre, hvis du har oversvømmelse, er at begrænse skaden mest muligt. Det mindsker chancen for, at skaden udvikler sig yderligere. Derefter kan du kontakte os, så rykker vi ud til dig hurtigst muligt.

Oversvømmelse i kælderen kan føre til ødelagte ejendele, strukturelle skader og endda sundhedsrisici som skimmelsvamp. At handle hurtigt, er afgørende for at begrænse skaderne

Kælderen under vand? Tidlig indsats er nøglen!

Oversvømmelse i kælderen kan føre til ødelagte ejendele, strukturelle skader og endda sundhedsrisici som skimmelsvamp. At handle hurtigt, er afgørende for at begrænse skaderne.

Vil du forebygge, så Investér i kvalitetsvandtætning og afløbssystemer, og sørg for regelmæssig vedligeholdelse. En effektiv kælderisolering kan også være en klog investering for at forhindre fugt i at trænge ind. Vi kan hjælpe med det hele.

Oversvømmet indkørsel

En oversvømmet indkørsel kan ikke kun gøre det besværligt at komme ind og ud af dit hjem. Den kan også skade køretøjer og fundamentet under overfladen.

Vi anbefaler installering af effektive afløb i indkørslen for at lede vand væk samt permeable belægninger, der tillader vand at sive igennem. Dette kan reducere risikoen for oversvømmelse og forlænge indkørslens levetid.

Oversvømmelser i haven kan forårsage erosion, drukne planter og endda true fundamentet af dit hjem

Oversvømmelse i haven

Oversvømmelser i haven kan forårsage erosion, drukne planter og endda true fundamentet af dit hjem. Hvis du vil forebygge, anbefaler vi at installere regnvandsopsamlingssystemer og dræningssystemer for at lede overskydende vand væk fra vigtige områder.

Planlægning af beplantning i højden kan også være en god ide. Det kan således hjælpe med at absorbere overskydende vand og forhindre jorderosion.

Vi er eksperter i oversvømmelse

Vores team af specialister hos AGX Nordic har omfattende erfaring inden for håndtering af oversvømmelser. Vi har håndteret mange forskellige oversvømmelsesscenarier. Lige fra kælderfloder til oversvømmelser i indkørsler og haveoversvømmelser.

Vi kan ikke kun hjælpe med at lokalisere og begrænse skaden. Vi kan også hjælpe med at teste fugtniveauer og udbedre, hvis skader allerede er opstået.

Vi tager os af alle facetter, og du skal kun handle med én leverandør. Nemmere bliver det ikke!

Og skulle uheldet være ude, og vi observerer skimmelsvamp, kan vi også hjælpe med sanering af dette.

AGX Nordic sætter kundetilfredshed i højsædet, og vores tilgang er altid kundeorienteret

Fokus på kundetilfredshed

Vi sætter kundetilfredshed i højsædet, og vores tilgang er altid kundeorienteret. Vores dedikerede team af medarbejdere er parat til at lytte til dine bekymringer, besvare spørgsmål og skræddersy løsninger, der passer til dit konkrete behov.

Vi samler på tilfredse kunder! Det gør vi ved at tilbyde høj service og levere flotte resultater.

Skriv til os

Ring til os