Det danske vejrlig har ændret sig markant i de senere år, og stormskader bliver mere og mere udbredt. AGX Nordic har erfaringen og materiellet til at kunne hjælpe

Stormskader

Det danske vejrlig har ændret sig markant i de senere år, og stormskader bliver mere og mere udbredt.

Vi kan hjælpe

Har du haft stormskade, har vi erfaringen og materiellet til at hjælpe. AGX Nordic har mange års erfaring med alle typer stormskader, og vi kan normalt rykke hurtigt ud til dig.

Vi tilbyder skadeservice i Hovedstadsområdet, Nordsjælland og Midtsjælland. Er stormskaderne omfattende, tilbyder vi en totalløsning, så du har samme kontaktperson gennem hele forløbet.

Din kontaktperson står for kontakten til håndværkerne i de forskellige brancher og varetager samtidig al koordinering. Nemmere for dig bliver det ikke.

Stormskader medfører ofte øget fugtniveau, ligesom oversvømmelse kan være en følgevirkning. Og hvis vand trænger ind, eller fugtniveauet bliver for højt, kan dette udvikle sig til skimmelsvamp

Følgevirkninger af stormskade

Det er vigtigt at få taget hånd om en stormskade hurtigst muligt, så den ikke udvikler sig.

Stormskader medfører ofte øget fugtniveau, ligesom oversvømmelse kan være en følgevirkning. Og hvis vand trænger ind, eller fugtniveauet bliver for højt, kan dette udvikle sig til skimmelsvamp.

Vi ved alt, der er værd at vide om fugt og skimmel, og vi kan både forebygge og helbrede.

Når skaden er sket

Hvis du har haft stormskade, og den kan være dækket af forsikringen, anbefaler vi, at du sørger for at dokumentere skaden – gerne med fotos eller video. Derpå kontakter du dit forsikringsselskab, så du kan få skaden vurderet og udbedring godkendt.

Uanset hvilket forsikringsselskab du benytter, kan vi hjælpe. Vi har indgående kendskab til processen, så vi kan rådgive dig vedr. det videre forløb.

På den måde kommer der styr på praktikken, og du har det rette udgangspunkt til dialogen med forsikringsselskabet.

Ikke to stormskader er ens. Derfor bliver din stormskade altid vurderet individuelt og helt ned i detaljen

Vi vurderer din stormskade individuelt

Det kan godt være, at stormskader kan ligne hinanden, men ikke to er ens. Derfor bliver din stormskade altid vurderet individuelt og helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i dette, udarbejder vi en skræddersyet plan, der er tilpasset skaden og dine konkrete ønsker og behov.

Vi vurderer selvfølgelig allerede skaden, når du kontakter til os. Dermed kan du få minimeret eventuelle følgeskader hurtigst muligt, f.eks. fugtskader grundet utætheder ved kraftig regn.

Læs mere om radon og skimmelsvamp.

Vi tager os af alt det praktiske

Vi tager os af alt det praktiske, og vi kender processen. Derfor kan vi både afgive tilbud, rådgive og udbedre skaden. Det betyder, at du stort set ikke skal gøre noget selv – altså udover at kontakte os. Efterfølgende kan vi hjælpe med dialogen med forsikringen og få styr på stormskaden.

Eksempler på andre forsikringsskader, vi har erfaring med:

  • Brandskader
  • Bygningsskader
  • Fugtskader
  • Rørbrud
  • Råd- og svampeskader
  • Skader ved ejerskifte
  • Skader i forbindelse med indbrud og hærværk
  • Tagskader
Skriv til os

Ring til os